VVS-projektering

VVS-projektering ved stort og småt byggeri

Beregner-Gruppen fungerer som rådgivende ingeniør og har siden 1978 udført VVS-projektering i hele Danmark. Projekterne har omfattet stort set alle typer af byggerier lige fra boliger til kontorer og industri.

Vi tilbyder alle former for VVS-projektering, og vi samarbejder typisk med kompetente ingeniørfirmaer og andre faggrupper, som er specialiserede inden for deres felt.

Nyhed: Tegninger tilbydes nu også udført i REVIT 3D

Vi benytter nyeste versioner af AutoCAD og Revit til VVS-projektering, og vores beregnere har praktisk erfaring inden for deres egne fagområder. Det kan være som for eksempel rørsmede, blikkenslagere og VVS-installatører. Det betyder samtidig, at vi har stor ekspertise med både pris og kvalitet inden for VVS-branchen.

Vi kombinerer vores ekspertise inden for VVS

Kombinationen af vores ekspertise inden for VVS og af kalkulation inden for økonomi fører til, at vi kan tilbyde de bedste mulige projekter til de bedst mulige priser. Dermed adskiller vores VVS-projektering sig fra lignende ydelser hos traditionelle rådgivere. Dermed kan vi tilbyde en kompetent og professionel gennemførelse af alle opgaver, uanset om de er store eller små.

Vi stiller høje krav til æstetik, funktion og service

​Det er vores målsætning at sikre, at kunden får det produkt, som kunden ønsker og betaler for. Samtidig skal vi naturligvis overholde de indgåede aftaler. Dertil kommer, at produkterne skal opfylde vores egne krav til æstetik, funktion, service og miljø.

Kontakt os gerne for at høre mere om VVS-projektering og for at få et uforpligtende tilbud på jeres projekt. Du kan ringe til os på telefon 66 12 55 64, eller du kan skrive til os på e-mail post@beregner-gruppen.dk.​