​✻ Siden 1978

✻ Tegninger i Revit 3D​

✻ Specialist i VVS-kalkulationer​

✻ Sund fornuft sat i system​

VVS-projektering ved stort og småt byggeri

Hos Beregner-Gruppen har vi udført VVS-projektering i hele Danmark siden 1978. Projekterne har omfattet stort set alle typer af byggeri lige fra boliger til kontorer og industri. Vi tilbyder alle former for VVS-projektering, og vi samarbejder typisk med kompetente ingeniørfirmaer og andre faggrupper, som er specialiserede inden for deres felt.

Praktisk erfaring kombineret med VVS-projektering

Nyhed - tegninger tilbydes nu også udført i REVIT 3D.​

Vi benytter nyeste versioner af AutoCAD og Revit til VVS-projektering, og vores beregnere har praktisk erfaring inden for deres egne fagområder. Det kan være som for eksempel rørsmede, blikkenslagere og VVS-installatører. Det betyder samtidig, at vi har stor ekspertise med både pris og kvalitet inden for VVS-branchen.

Kombinationen af vores ekspertise inden for VVS og af kalkulation inden for økonomi fører til, at vi kan tilbyde de bedste mulige projekter til de bedst mulige priser. Dermed adskiller vores VVS-projektering sig fra lignende ydelser hos traditionelle rådgivere. Dermed kan vi tilbyde en kompetent og professionel gennemførelse af alle opgaver, uanset om de er store eller små.

Vi stiller høje krav til æstetik, funktion og service

​Det er vores målsætning at sikre, at kunden får det produkt, som kunden ønsker og betaler for. Samtidig skal vi naturligvis overholde de indgåede aftaler. Dertil kommer, at produkterne skal opfylde vores egne krav til æstetik, funktion, service og miljø.

Kontakt os gerne for at høre mere om VVS-projektering og for at få et uforpligtende tilbud på jeres projekt. Du kan ringe til os på telefon 66 12 55 64, eller du kan skrive til os på e-mail post@beregner-gruppen.dk.​

Referencer

Klik på et af nedenstående billede for at se det i større​

​Beregner-Gruppen Odense ApS​

​Adresse:​ Rugårdsvej 159, 5210 Odense NV

​Telefon:66 12 55 64​

E-mail: post@beregner-gruppen.dk

​CVR: ​12289197